Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

man-593333_1920

Bruk Koronatiden smart og gjør arbeidsplassen tryggere

Nå kan du søke om tilskudd fra Troms og Finnmark Fylkeskommune gjennom ordningen BIO-midler.

BIO står for Bedriftsintern opplæring og søkes digitalt for å gjennomføre støtte til små og mellomstore bedrifter ved å gi opplæring til sine ansatte.

 

Pushvarsel - redningsflåte

Nyhet! Nå er pushvarsel tilgjengelig i vår app

Vi har en glad nyhet å meddele våre kunder. Nå blir det enklere for deg å huske på å gjennomføre den månedlige vedlikehold om bord på båten. Vi lanserer pushvarsel via vår app slik at du får et varsel på din telefon når en oppgave forfaller.

Sjekkliste for vernerunden

En viktig del av forebyggingsarbeidet med helse, miljø og sikkerhets-utfordringer i en virksomhet er å kartlegge forholdene. Dette kan enkelt gjøres med å gjennomføre vernerunde i egen virksomhet. Vernerunden er en praktisk måte for å få en oversikt over risikoene som truer tryggheten på arbeidsplassen. Vi i North Safety har utviklet et verktøy som skal hjelpe deg med å gjennomføre vernerunden i din virksomhet.

118056641_1369400996597220_8123484885747155847_n[1]

Nylansering av nettbasert HMS-kurs

Nettkurs i HMS -

I dette kurset får du som leder eller øvrige ansatte en innføring i hvordan du skal sette i gang HMS-arbeidet i din virksomhet. Kurset tilfredsstiller kravet etter arbeidsmiljøloven § 3-5 som krever at arbeidsgiver skal gjennomgå opplæring i helse, miljø og sikkerhetsarbeid.

På slutten av kurset gjennomføres en kunnskapstest. Når du har bestått testen får du kursbevis tilsendt din mail.

Photo by: Geir Arne Simonsen (Landbruk Nord)

Forbyggende arbeid i landbruket

Mange arbeidsulykker i landbruket har skjedd i sammenheng ved bruk av traktor og maskiner. Kjøretøy og maskiner har mye energi og skadepotensialet er stort dersom uhellet er ute.


Photo by: Rudolfs Virga

Redningsdrakt

«Like viktig som det er å ha den om bord, desto viktigere er det å ha kjennskap til redningsdrakten. Hvor oppbevarer du din redningsdrakt og har du egentlig tenkt på hvordan du får den på?»

 

20200123_110504

HMS i landbruk

Denne uka holdt vi et foredrag om digitale verktøy i HMS for studentene på UiT som tar faget HMS i landbruk. Veldig spennende å få ta en del av sikkerhetsarbeidet i landbruket.

Kontakt oss

NORTH AGENCY AS
Strandveien 106
9006 Tromsø
Tlf: +47 953 66 853